Aksidentet më të paimagjinueshme të ndodhur në Rusi! (VIDEO)Është një video prej 10 minutash, në të cilën përfshihen aksidente më të paimagjinueshme të ndodhura në Rusi!

Padyshim që nëse bazohemi te kjo video i bie që në Rusi të mos ketë mbetur asnjë makinë…

Krijuesit e kësaj video padyshim që kishin qëllim të mirë, ose thënë me fjalë të thjeshta qëllim edukativ, pasi të gjitha këto aksidente të frikshme dhe të tmerrshme kanë ndodhur për shkak të pirjes së alkoolit, neglizhencës dhe pakujdesisë së madhe të shoferëve.alb-observer

Për më shumë aventurë të ashpër në videon në vijim:

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Postime të tjera...