Masakra në Siri, vriten 36 fëmijëSiri– Luftimet në Siri mes rebelëve dhe forcave qeveritare rezultojnë me bilance të rendë mes civilëve. Vëzhguesit ndërkombëtare kanë raportuar sot se 58 persona kanë mbetur të vrarë sot nga një sulm me raketa.

Masakra në Siri, vriten 36 fëmijëSulmi ka ndodhur në qytetin Aleppo nga forcat qeveritare. Mes të vdekurve janë 36 fëmijë. Sipas raportimeve, tre raketa kanë goditur një lagje të qytetit ku mendohet se ishte një bazë e rebelëve.

Raketat janë lëshuar nga baza ushtarake e forcave qeveritare në Damask. Dëshmitarët thanë se lagja ku ranë raketat u kthye në një kahsapanë, me trupa grash dhe fëmijësh në rrugë.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Postime të tjera...

Kërkimet për këtë lajm...